Stedentrip per trein naar Parijs

Binnenkort de stad van liefde en licht bezoeken? Reis dan per trein naar Parijs en ontdek deze wereldberoemde bestemming. De stad kent tientallen beroemde bezienswaardigheden en is minimale reisafstand. Vanaf Amsterdam Centraal bent u met voordelig, comfortabel en snel in hartje Parijs. Binnen 3 uur en 19 minuten reist u per Thalys naar deze geweldige bestemming met opstapstations als Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal. 

Treinreis naar Parijs

Vanaf € 29 boekt u een treinticket naar Parijs, waarbij u geniet van comfortabele stoelen, Gratis WiFi, Service en een prachtig uitzicht. Daarbij hoeft u niet vroegtijdig te verzamelen, heeft u een directe verbinding en voldoende bagageruimte.

Reistips voor de treinreis

  1. Neem een koptelefoon mee voor muziek;
  2. Neem gerust eten/drinken mee voor optimaal reisgemak;
  3. Neem uw tickets uitgeprint mee op reis om complicaties te voorkomen.

Stedentrip naar Parijs

Eigenlijk is de stad te klein om in 3 dagen te zien en daarom gaan veel stedentrippers meerdere keren naar deze fantastische Franse bestemming. Het is immers net zo leuk om de kleinere straatjes en boetiekjes te ontdekken, maar het overgrote deel zult u de eerste keer moeten overslaan met bezienswaardigheden als de Eifeltoren, het Louvre, Arc de Triomphe en de Notre Dame.

Reistips voor de stedentrip

  • De tourbus is ideaal om Parijs te ontdekken;
  • Niet in een Tourbus, maar liever eigenhandig Parijs ontdekken? Koop een 10 rittenkaart voor de metro en reis razend snel door het metronetwerk van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid;
  • Zorg voor een flesje water;
  • Trek goede wandelschoenen aan;
  • Doe niet mee aan straatspelen, armbandjes en andere mysterieuze praktijken;
  • Zorg voor voldoende geheugen op je camera of mobiele telefoon (u gaat veel foto's maken).

Reacties

Populaire posts van deze blog

NS Kortingsactie bij Blokker

Goedkope treinkaartjes in 2019

Blokker treinkaartjes actie 2014