Treinpakkers in 2017

In de voorgaande jaren werden een aantal keer per jaar de NS Spoordeelweken georganiseerd. Hierbij werden uitjes, treinkaartjes en andere activiteiten met korting aangeboden aan abonnementhouders en geselecteerde woongebieden in Nederland. Ook dit jaar heeft de NS een soortgelijke periode georganiseerd, maar heeft er een naamswijziging plaatsgevonden. De NS Spoordeelweken worden in 2017 de 'NS Treinpakkers' genoemd.

Lees meer: Korting met NS Treinpakkers in 2017

NS Treinpakkers in 2017

In de periode van 29 april t/m 28 mei 2017 zijn er 16 verschillende uitjes met korting verkrijgbaar. Zo kunt u voordelig per trein naar verschillende steden, evenementen en andere activiteiten in Nederland, waarbij u een combiticket entree + treinreis besteld. Daarbij zijn er 3 populaire goedkope treinkaartjes, waarmee u helemaal zelf invulling kunt geven aan uw dag. Denk hierbij aan de NS Meereisretour, de Superdaltickets en de upgrade 1e klas.

NS Meereisretour in 2017

De Meereisretour werd eerder de NS Meereiskaart genoemd, maar dekte de lading niet helemaal. Met de NS Meereisretour reist u voor € 2,50 mee met iemand die in het bezit is van een volwaardig vervoersbewijs. De Meereisretour is niet te combineren met een  andere aanbieding, maar dient in combinatie met een volwaardig vervoersbewijs te worden gebruikt.

NS Superdaltickets in mei 2017

Met de NS Superdaltickets kunt u in 2017 samen voordelig op pad! Zo kunt u vanaf 11:00 uur samen onbeperkt goedkoop met de trein reizen door heel Nederland. De Superdaltickets zijn te bestellen bij de Spoordeelwinkel t/m 28 mei en geldig t/m 31 mei 2017.

NS Upgrade 1e klas 

De NS upgrade 1e klas ontvangt u per post en is aan te vragen via de website van de NS. U kunt op de achterkant de reisdatum invullen en in combinatie met een geldig vervoersbewijs 2e klas in de 1e klas plaatsnemen.  Op vertoon van uw vervoersbewijs en upgrade 1e klas reist u gratis met de trein in de 1e klas.

Gebruik maken van een andere aanbieding? Bekijk het overzicht van trein kortingsacties of vergelijk treinkaartjes!

Reacties

Populaire posts van deze blog

NS Kortingsactie bij Blokker

Goedkope treinkaartjes in 2019

Blokker treinkaartjes actie 2014